the sunshine's in to you


Vet att kvallan inte är så bra, men tog den med mobilen hem från stan.. det var bara helt 
fantastikt sommar väder.. Ja, jag har som sagt varit inne i stan med mamma på 
ögonbliksteatern med mamma, efter som att hon inte jobbar men är där och 
hjälper till med att hålla upp teater grupper osv. Aja, det kanske inte var 
så super interessant men. Kollade iallafall på min kusin som spelade
upp sin föreställning och en till efterått, då jag träffade lilla klara! 
Nu vart det mycket text allt..

bullseye course

Sitter här nu vid datan lite och här börjat fundera på skolavslutning's kläder osv. Får se vad det blir för nåt. Men det är ju åtminstone några/nån vecka kvar.. Nu säger jag iallafall god natt ✿

12.12

Kanske många egobilder på webb camen, men skit samma.. Hade bara lite kul. Sitter just nu och kollar på lite tv, hoppas att det blir fint väder idag så man kan hitta på nåt skoj! 

grattis mamma, på morsdag!

Hoppas ni kommer ihåg att gratulera era mammor där ute! Det är dom minnsan värda!

she is the one I will always love and she is the one I call mother..

Detta är min fina mamma♥

fun with photo booth

kanske blev en liten dagens outfit på köpet?.. eller bara dagens lilla emma..

12.22

God morgon sitter här i fortfarande pyjamsen, men ska nog gå och klä på mig nu snart. Dagen hoppas jag kommer bli solig, men just nu är det rätt grått och trist ute. (blää) Vi får se vad som händer idag.. ikväll kommer jag troligtvis vara med några kompisar eller nåt, Se ya!

when life is so happy

Bilder från när vi gick på stan i Stockholm!

done with that


Nu är vi klara med revyn, känns skönt men det var roligare än att ha massor av lektioner iallafall.. Vi slutade efter att kommit tillbaks till skolan och ätit lunch, så då åkte vi och repade med bandet.. (fast vi repade typ inget) Sedan for jag malin och amanda förbi coop, där jag köpte lite natur godis och nu har jag typ ätit nästan hälften. Inte så jättebra.. kanske. 
Kommer strax lägga upp lite bilder från klassresan!

you must be prepared

Vi har fortsätt med repningen idag och det gick rätt så bra ändå.. och ikväll är det premiär! Ska vila upp mig till ikväll nu och kanske läsa lite eller se på film, soon people's..

everyone knows what love is

Kärlek finns inuti oss alla..
"You are sweeter than candy I ate at the carnival but it is secret ..
You are the one I think more than anything I own but it is secret ..
You are definitely more fun than Bellman but it is secret..
You are always in my dreams and is the only thing that
keeps away my nightmares but it is secret ..

and this poem is for you .. but it is secret .."


never give up, and certainly not stop believing

Som sagt så är det ju reyv imorgon, så jag har spenderat dagen på Grubbe. Där vi också kommer vara imorgon och spela upp den på kvällen. Är lite nervös faktiskt, ingen aning varför men.. man gör ju alltid sitt bästa! Nu ska jag fika lite, läsa och ladda upp 
inför morgon dagen.. soon people and humans of race..

sing now that you can pretty nice bird

Svartvita bilder kan verkligen ge den dära härliga känslan ibland.. eller hur?

very jummy or pretty god?

Nu har jag fått i mig en efter längtad och supergod chokladboll! Härligt, ska nu sätta mig med som sagt lite franska osv. Plus att jag måste hinna läsa ut Eclipse innan premiären! Imorgon kommer vi inprensip vara på grubbe och repa hela dagen inför revyn.. tror jag? Hehe, känner att jag har världens koll på allt just nu.. not. Vous voir bientôt à tous les lecteurs!

fototävling med såklart.. temat sommar!

Jag är med och tävlar om en valfri pryl från tvspelsweb för 200kr. Skulle verligen vara jättebra att ha! Men man kan ju alltid hoppas på det bästa och jag håller tummarna.. Du anmäl dig du också här hittar du emmas blogg!

rain it's so easy to fall down, but sun keep pop up..

Tisdag.. tur att vi håller på med revyn annars hade väl jag varit helt slut. Nu ska jag ta 
det lungt och kolla över lite på franska förhöret till imorgon och ta det lungt.. 

jump with me in the sunshine

Vart inga choklad bollar idag.. men imorgon! Just nu har jag ont huvudet och känner mig sjukt less på skolan osv. Men imorgon har vi ensamble och det är ju iallafall kul, plus att tisdagar inte är så fasligt långa. Säger nog god natt så.. Så får vi hoppas att min huvudvärk försvinner inom kort.. hugs, god night och sleep well humans!

you can make a dark room bright

Hello, sitter här efter att ha ätit en god middag och  är mätt imagen! Funder på att sätta i gång med att baka lite chokladbollar.. vi får allt se hur det blir med den saken. Nu är det har det iallafall riktigt börjat närma sig revyn och en sak till.. vad då? Jo, SOMMARLOV.. snälla skynda!

sweet you are sister, sister..


En blid från igår på min söta lillasyster som nyss sa " Emma du vet inte vad timglas betyder.." Hur gullig får man va från en skala från ett till tio?..hundra minst.

13:56

Bilderna alla från gårdagen, nu åker jag och spelar brännboll med lite vänner!

kulturnatta

Har varit på kulturnata ett tag och kom nyligen hem, var faktiskt ganska trött. Så strax ska jag krypa ner under täcket och försöka sova. I morgon får ni se bilder från när jag malin, nike och amanda grillade idag! God natt, då..

portraitet

Modell; Amanda (B) fotograferat; Emma Fernerud (JAG)
modell; Malin (F) fotograferat; Emma Fernerud (JAG)
Porträtt på då Amanda och Malin från klassresan.. Dagen började jag med frukost efter jag vaknat och fått i mig frukosten kom pappa och wille hem, efter att varit på en fotbollsmatch. Wille's match slutade 2-2, vi hade bakat kärleks mums till matchen igår.. och det blev över lite. Så jag har precis mumsat i mig en härliga bit av kärleks mumsen! (A) Ikväll ska jag och några kompisar grilla hemma hos mig och spela lite brännboll, så just nu ser dagen ut att bli prefekt och ett plus fint väder - fota!

rut at the revy

Dagens repning gick enligt mig hyfsat bra, tycker att vi ska vara nöjda över oss själva! Tänk.. snart tre år sedan vi startades..(Helt sjukt!) Nu till veckan kommer vi ha en revy som handlar om en talkshow och då ska det "kända" bandet RUT komma som gäst! :) Så det ser jag fram i mot, nu blir det strax mat.. ikväll, kompisar?

i'm so glad that i even didi't

Ja jag gjorde det - kommer jag göra om det?.. kanske. Det var iallafall en väldigt bra kick, efter jag hade åkt den så la jag mig ner på marken. Ni kan inte förstå känslan av att sitta där uppe och inte kunna ändra sig.. hemskt obehaglig men ändå kul..? Känner mig iallafall väldigt stolt! :) 
Malin och nike ni får ta bilden!

sun and heat of course leads to the bath

Älskar verkligen att solen är framme under dessa dagar! Nu också efter jag fått i mig någon matbit cyklar jag iväg till amanda. Där jag och några fler kommer att bada i hennes pool! (härligt,härligt.) Blir säkert något inlägg ikväll med bilder. Ska bara säga en till sak.. tack solen du lyser verkligen upp min dag!

books, me and the garden..

Här kommer lite bilder från gårdagen när jag var ute och fotade lite i solskenet. Nerdesta bilden är på en bok jag håller på med just nu.. Eeclipse, jag tänker envisas med att läsa ut den innan den kommer ut på bio. Hitills är den iallafall bra, och dom flesta jag känner som har läst den.. tycker att den är bästa av alla i serien, men vi får se.
Ska fortsätta med min läsning nu, så god natt!

it's should been called the love tree

Har varit med malin idag kollde på lite videosar som malin filmat från klassresan, man fick lite såna där tillbaka blickar.. härligt. Sedan tog vi varsin glass också, mums! Fotade lite i trädgården i går så ni får troligtvis se några bilder senare ikväll.. Opps, höll nästan på att glömma att pappa fyller år idag, så.. GRATTIS PAPPA!

shopping whit your friend's

Det var verkligen som en dröm att gå runt på stan och sedan kom hitt till det fantastiska stället..

stockholm storstan

 
Har är bilder från Stockholm, vi hade det verkligen härligt där! Fler på kommer.. Dagen har varit väldigt härlig, men problemet är att det nästan är för varmt..? Aa, säkert 20+°.. även fast det inte är mycket så vare det..

the perfect shot


En av mina favorit bilder från klassresan, även fast jag gillar väldigt många.. Bilden 
ustrålar glädje, kärlek och lycka allt på samma gång.. helt perfekt alltså.

it is boring to wait

Här fick ni några bilder från klassresan, men ett problem är att jag tog över 900 bilder.. Men tänker att jag kommer vissa bilder efter varandra eller nåt. Tråkigt att det är över iallafall, men en helt enorm upplevelse!

på väg mot flygplatsen..

Om två timmar ungefär kommer jag sitta där uppe, på väg till Sth - Gotland! 

tomorrow it's time

Har varit på stan med amanda och köpte en ny bikini till klassresan (men det är inte bara därför) Sedan gick vi runt i lite affärer också, kanske lägger upp en bild på den sen.. Det är iallafall helt sjukt att vi äntligen ska fara iväg till Sth - Gotland! Jag och amanda pratade om det på bussen hem också att man säkert inte kommer sova en blund i natt utan bara ligga och tänka på klassresan.. Okej, men då ses vi väl inte förren's på måndag nästa vecka. Hare bäst, så syns vi.. själv åker jag till Arlanda på morgonen och kommer gå på stan och Grönan hela dagen!

it's amazing


 En bild på ännu en söt valp.. Har börjat packa lite nu till resan. Men det är helt sjukt så fort det gått, i övermorgon far vi och då kommer jag att åka på Gröna lund! Det ända tråkiga är att jag nu har fått reda på att det kanske kommer regna under onsdagen.. men egentligen spelare väll ingen roll..? Nu ska jag åter gå till mitt packande.. ")

good night from me

Säger god natt till er, med denna fina bild på Cornelia! Imorgon efter skolan ska jag börja packa inför klassresan osv.. Så då hörs vi med fler bilder, soon people's.. :)

hundvalpar


En bild på en av dom super söta hundvalparna! Har förstås massor av fler hundbilder och flera andra roliga som jag vill vissa.. och snart är det ju onsdag och då far jag på klassresa och kommer hem med flera tusentals bilder !? Så ni får nog stå ut med att jag kommer lägga ut inlägg efter varandra med bilder.. eller det kanske bara är bra?

visst är det härligt att fylla år?

Några bilder från kalaset då, på den sista bilden hade vi börjat diskutera vilka maträtter man inte åt och just då berättade tobias (han med röd batman tröja..) att han aldrig åt hus och det tyckte alla var jätte roligt.. ! :)


computer mouse

Har suttit vid datorn hela morgonen tror jag.. (en sån liten datanörd, jag är!) Lägger in några kalas - bilder senare och vid fyra tiden far jag iväg till mormor och morfar, och då kommer definitivt kameran med.. För då ska jag fota deras nyfödda hundvalpar som är så ÜBER söta! :) Nu ska jag sätta batteriet på laddning till eftermiddagen, vi höres!

23.17


Kom hem vid halv elva, och har nu suttit vid datorn ett tag.. men ska försöka gå och lägga mig strax. Ja och nu är det bara tre dagar kvar tills Stockholm - Gotland! Aaagh, det är helt sjukt vad man längtar.. God natt! 

dancing on the floor, make's me happy!

Nu har kalaset tagit slut, själv är man också rätt så slut. Fick massor av fina bilder som säkert kommer dyka upp under morgondagen. Nu ska jag göra mig i ordning för strax ska jag i väg på disco, soon people!
                                (Fotograferat; Tea Nygren)

Den lille fotografen


Ska nu fota sin lillasysters kalas.. Nu har dom visst börjat öppnat presenterna, hejohå!

när man är liten, så är man söt..

Min lillasysters kompis lillebror på bild! (krångligt va?) Han är en söt liten krabat som gärna ställde upp på bild och visst är det härligt när man kan fånga ett sådant ögonblick!

afraid of what

Bilden kommer från i måndags då jag malin och tea tog lite bilder på studdsmattan, gillade bilden ovan väldigt mycket så jag prövade att redigera den väldigt mycket.. men tycker att det vart rätt fräkt. Senare kanske jag ska vara med några kompisar, men vi får se.. soon people!

insperation, so wonderful

bilden är ej, tagen av mig. Hittade den nyss på datorn, bilden gav mig massor av insperation och på ett sätt utstrålar den gläjde på något viss.. Nu vart man också fotosugen så in i nordens, men det får nog vänta..

home, sweet home..

Kom nyligen hem traskande från skolan, har varit en ganska lång dag käns det som.. även fast vi hade sov morgon i morse.. Ska ta tag i lite läxor jag har och sedan bosätta mig framför teven' tror jag..soon, people.

new'it

Välkommen, till min ny startade blogg!
Själv, är jag en tjej med stora musik och foto drömmar. Mitt liv är ett vanligt liv, som handlar om en tonårs tjejs lite spralliga vardag. Ni få ha det så bra, så hörs vi sen!

RSS 2.0