my turn to turn

Idag är det ingen vanlig dag för det är emmas födelsedag! Fjorton år idag och det känns grymmt bra! Livet leker, nemen känner mig bara riktigt glad. Har haft besök av stora tjocka släkten. Vi grillade, åt tårta och sedan öppnade jag lite presenter! :) Imorgon så har jag planerat att åka och bada, äntingen med familjen eller om det blir att jag ringer någon poolare. Nu så ska jag bara fortsätta att njuta av min dag!

midsommar


Under regniga och grå dagar har jag nu haft sommarlov i över en vecka. Från onsdagen till torsdagen sov agens här och vi såg på film, bakade, såg på skräk videos på youtube bara för att det är läskigt kul. Sedan har vi träffats med interchange gruppen två grupper denna vecka. Det är faktiskt bara en vecka kvar nu. Längtar så mycket! Klockan fem på lördag ska vi vara på flygplatsen. Då flyger vi till Riga och byter plan och flyger till Rom. Sedan kommer vi att åka tåg igenom nästan hela Italien efter som att Rom ändå ligger ganska långt ner i landet. Nu har vi också bestält objektivet som jag har sparat till det senaste halvåret, lycka! Sedan så hoppas jag att alla hade en härliga Midsommar igår, det hade iallafall jag. Jag firade med en nioåring, två sjuåringar och en ettåring (+ fyra vuxna) Men det var riktigt trevligt!

converse


Min pappa besökta Los Angeles för någon vecka sedan eller så och då hade han med sig dom här två godingarna hem till mig, är dom inte helt underbara? Converse måste vara dom skönaste och snyggaste skorna och det håller ni med om va!

lackat


Förra året fick jag ett presentkort av mormor och morfar för att göra manikyr och idag nyttjade jag det! Så nu har jag fått mina naglar fina, midsommaren till ära. Sedan så köpte jag också två nagellack när jag var förbi på stan. Det till höger på bilden är egentligen ljusblått, men det ville inte vissa rättvisa på bilden tyvärr. Ses!

the blind side


Sommarlovet är igång! Under onsdag natt så sov jag, tea, amanda, julia och elin i tält, på amandas gård och det var riktigt roligt det! Vi slocknade kanske vid tre någon gång. Sedan kvällen efter vart det "sims-lan" hos amanda. Dagarna efter har jag tillbringat hemma. Tagit det lungt och slappat. Verkligen skönt det, men imorgon ska jag ut och ha roligt. På dagen drar jag in till stan och på kvällen är det interchangträff. Me looking forward to tha. Ja, men nu ska jag ta och krypa till sängs. Funderar på att sätta på den bra disney film och somna till den. Sov gott!

sommarns dörr


Det är skolavslutining imorgon.. makalöst. Skola i ett år, nähä? Tiden är inget att leka med.. den springer när den vill och stannar bara för att. Ser fram i mot morgon dagen rikigt mycket! Nu ska jag sova och vakna i morgon pigg, glad och lycklig!

maybe there is a shark in the water

hahahaha..
Tjo, Tea här. Nu hade jag tänkt att gästblogga lite på Emmas blogg! Ville bara säga att Emmas blogg rockar, 5 av 5 toasters! helt klart.

15.16


Nu har jag klippt mig! (eller jag gjorde det i lördags) För mig är detta jättekort, men det känns grymt bra. Nu har jag fått bort allt det slitna och det känns skönt att inte ha så långt hår. Blir skönt till sommarn, för ni har väl inte missat.. sommarlov på onsdag!

cisv birthday


Hejsvejs! Har precis avklarat alla proven innan sommarlovet idag och ska säga er det att det känns helt underbart! Senare idag så hade vi något som vi kallade för Wiibake. (med cisv) och då bakade vi och spelade wii. Hahah, fyndigt namn va? Sedan hade vi fyra t-shirts, som några jouniorer som har varit aktiva under hösten och våren, skulle få. Och jag fick en, najs va? Nu sova, go natti!

ute på altanen


Just nu sitter jag ute på altanen och har precis ätit en underbar frukost. Röstat bröd, jucie, nektarin, risifrutti (stav.) = gott. Nu sitter jag bara här och njuter lite. Livet alltså, tänker på allt som ska hända i sommar. Sommar, ordet poppar upp i mitt huvud hela tiden. Senare ska jag iallafall ställa mig och göra muffins. För ikväll ska vi träffas hos Sandra (interchange) och äta middag där, och då ska alla ta med sig en "efterrätt/nått gott". Så snacka om att jag kommer äta gott ikväll. Ses!

nästan sommarDet är lite som än dröm att det är juni, man skulle nästan kunna kalla det sommar. Men för mig blir det sommar på riktigt när man har fått sommarlov och det är ju bara om ynka nio dagar.. och om tjugofyra dagar blir jag minsann fjorton. Sedan sist med inte minst om tjugoåtta dagar drar jag till italien! Solen skiner och jag är glad.

RSS 2.0