you'r damn cute


En bild på söta malin. Nu ska jag sova, go' natt fint folk!

det var en början det här


Mina nya brillor som jag köpte i helgen. Jag var på stan idag med nike och malin. På apberget var det några som hade hängt upp kläder (det var som 2-hand) och det var kläder smycken osv. som folk gav bort. Då kunde man om man hittade något man tyckte om, säga "nu tar jag det här" och så fick man ta det. Jag vet att jag inte är bra på att förklara.. men det var som att dom gav bort saker gratis! Så himla tufft. En annan häftig sak, imorgon är det premiär av grubberevyn! Kom och titta vetja, det kostar 40kr för dom under 18år och 100kr för dom över.

under pressure


Efter att vi gjort "klart" programbladet (eller så som vi ska trycka upp det när vi fått exakt alla namn) så åkte jag, amanda och julia hem till mig för att baka. Vi bestämde oss för att göra chokladbollar och hitta på lite annourlunda med strössel, kramellfärg osv. Tyvärr så tog vi lite för mycket kramellfärg och sedan så hade några färger gått ut. Men som tur var dom utan var supergoda. :) Bilder kommer förhoppningsvis upp senare. Nu måste jag länka till denna blogg Grubberevyn.

grus


Nu är de temavecka, äntligen! Hela dagen har varit underbar. Jag har suttit vid photoshop och bara allmänt surfar på internet = livet. Ja, nu ska jag snart krypa i sängs och läsa lite. Sedan imorgon fortsätter denna sagolika vecka..

ett leende på läpparna


Det vart inte någon fotografering idag. Jag for in till stan för jag skulle köpa en födelsedags present till min pappa (som faktiskt fyller år han, imorgon!) och sedan så hängde jag på hamnis med malin och amanda. Då vart det lite plugg och prat. Sedan så var jag och kollade på 6:ornas revy och den var faktiskt himla bra den! Nu ska jag sova!

tre


Midas, kittys svans och matskålen. Nu ska jag ta och fixa lite småsaker, äta lite go fika och sova!

en bild i svartvitt


Nu har jag uppdaterat min flickr, med lite nya bilder och så där. Klicka på bilden för att se mina bilder! Nu så blir det middag och sedan så ska jag på interchange träff. Senare ska jag ta tag i lite pluggande (matte a prov, på tors.) Ses!

därför


Lipstick - Jedward 1. dom är riktigt bra på att sjunga - 2. dom här sån energi, som gör att man blir glad och sprallig i hela kroppen - 3. dom är faktiskt grymt snygga, det går verkligen inte att förneka. Därför folk, så gillar man Jedward!

01'46

Tjena, tjena! Vi såg för ett tag sedan klart på Eurovision song contest, och vi har bara en ska att säga.. Azerbaijan vann tack vare oss svennar! Men tredje plats är inte så dåligt! Jedward var iallafall bäst tyck vi, peace out!

frihet av det


Var det någon annan en jag som inte tänkte på att det var fredagen den trettonde igår? Haha, men jag råkade inte ut för någon otur jag! Tur det. Har iallafall umgåts med fina människor dom senaste dyngen. I torsdags så var det ett år sedan vi var på klassresa, vilket betyder att för ett årsedan vid den här tiden sprang jag runt lycklig och fri med alla fin på gotland..

when it feels like you'we got everthing


Efter skolan idag (som gick ovanligt fort idag) for jag in till stan med amanda och malin. Det var riktigt mysigt och vi köpte varsin glass och satt ute i det vackra vädret! När jag sedan kom hem så cyklade jag med cornelia till affären och du hade jag bara t-shirt och shorts! Helt sjukt, va fort det har gått och det är verkligen ett stort plus det!

det tar tid att förstå vad som var dåfor the sunset


Tänkte bara vissa min röda naglar och min ring. Sedär, har ni det! Det är så härligt med görna backgrunder, eller hur? Och vädert är ju inget att tala om, nu ska vi bara be om att det fortsätter så här. Det känns fatkiskt som sommar i luften!

två nycklar en buss


Tre fin saker som jag hittade för någon vecka sedan. Två nycklar och en liten buss, fint. Har fotograferat idag med malin eller hon fotograferade rättare sagt mig. Det kanske kommer upp några bilder här senare men ni kan också kika in här och hålla utkik. När jag kom hem så var jag också ut en sväng på gården och fotade lite, himla vackert väder idag! Så efter lite plugga, ska jag sätta mig och redigera lite grann!

hilda


Fotograferat: Emma Fernerud (me) på bilden: Hilda
en bild från förra lördagen, har blivit en favorit!

det här är vad dom sägerJag har legat i solen nästan hela dagen och det har varit underbart. Blommor har tittat fram och det har bara varit en allmänt härlig dag! Förutom det har jag städat lite och lyssnat på skön musik. Nu ska jag ut iallafall, den fina solen är bara allt för lockande!

RSS 2.0